Bitirme Tezi Yapan Öğrencilerin Dikkatine

Bilindiği üzere Covid-19 pandemisi dolayısıyla örgün eğitime ara verilmiştir. Dolayısıyla deneysel bitirme tezi yapan öğrencilerimiz çalışmalarını tamamlayamamışlardır. Bölüm Akademik Kurulumuz bu olağanüstü şartlarda öğrencilerimizin mağdur olmamaları için tezlerin teorik konularda yapabilecekleri kararı almıştır.

Deneysel çalışmalarını tamamlamış öğrencilerimiz ise tezlerini daha önce planladıkları gibi tamamlayabilirler.

Bitirme Tezlerinin 08 Mayıs 2020 tarihine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

Tübitak Projesi çerçevesinde bitirme tezi yapan öğrencilerimiz durum normalleştikten sonra çalışmalarını yaparak Tübitak’a sonuç raporu gönderebileceklerdir. Tübitak bütün projelerin sonuç veya ara raporlarını 3 ay ötelediğini duyurmuştur.

Öğrencilerimizin danışman hocalarıyla irtibat kurarak tezlerini nasıl tamamlayacakları hususunda bilgi almaları önemle rica olunur.

Bütün öğrencilerimize sağlıklı günler dileriz.

#EvdeKalın, #SağlıklıKalın

Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı