Doktora
Sıra  Yıl Öğrenci Ad-Soyad Tez Başlığı Danışman
1 2016 Merve TOMAŞ Domatesin farklı yöntemlerle sosa işlenmesi ve son ürüne çeşitli fonksiyonel bileşen ilavesinin domates sosunun biyoaktivitesi ve biyoyararlılığı üzerine etkisi Prof. Dr. Osman SAĞDIÇ
2 2017 Görkem ÖZÜLKÜ Nohut unu ilaveli ekşi hamurun dondurulmuş ekmek yapımında kullanımı Prof. Dr. Muhammet ARICI
3  2018 Nur ÇEBİ Helal gıda kapsamında yumuşak şekerlemelerde jelatin kökeninin tespitinde spektroskopik ve kromatografik yöntemlerin geliştirilmesi ve metot validasyonu Prof. Dr. Osman SAĞDIÇ
4 2018 N. Cihat İÇYER  Bitkisel yağlarda  ağartma prosesinin ultrasonik  sistemin entegrasyonu ile geliştirilmesi Doç. Dr. M. Zeki DURAK 
5 2019 Yüksel BAYRAM Safrandan gıda boyası üretimi ve mikroenkapsülasyonu Prof. Dr. Osman SAĞDIÇ